Evenementen beveiliging

Bij de beveiliging van evenementen spelen steeds verschillende veiligheidsaspecten een rol. Moraal Beveiliging werkt bij voorkeur voor kleinere of middelgrote evenementen omdat hier onze sterke punten, zoals het persoonlijk contact, onze betrokkenheid en de kunst van het meedenken het beste tot hun recht komen.

Festivals

Wij zorgen ervoor dat voor, tijdens en na een festival de veiligheid en de beveiliging van de bezoekers en medewerkers optimaal is. Daar komt veel bij kijken, dus is een goede voorbereiding noodzakelijk. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met onvoorziene calamiteiten en risico’s. Onze goed getrainde en professionele beveiligers verzorgen dit altijd op een vriendelijke en discrete manier voor u. Het aantal beveiligers hangt af van de grootte van het festival.

Schoolfeesten

Moraal beveiliging beveiligt ook op schoolfeesten. Op schoolfeesten is het vaak moeilijk om ‘indrinkers’ eruit te pikken. Om te voorkomen dat leerlingen die vooraf alcohol hebben gedronken bij een schoolfeest worden toegelaten, mogen onze beveiligers een blaastest bij hen afnemen. Op deze manier worden vervelende situaties voorkomen en kan iedereen genieten van een leuk en veilig feest.

 

Premières en Theatervoorstellingen

Wij kunnen u ook bij de beveiliging van premières en bijvoorbeeld theatervoorstellingen uitstekend van dienst zijn. Onze medewerkers verwelkomen uw bezoekers vriendelijk en zorgen er vervolgens voor dat uw bezoekers veilig en zorgeloos van het evenement kunnen genieten. Daarbij zorgen zij ervoor dat zij verder niet nadrukkelijk aanwezig zijn. Zonder de veiligheid uit het oog te verliezen uiteraard. Door onze resultaatgerichte aanpak kunt u rekenen op een uitstekende service.

Onze werkwijze

De kwaliteit van beveiliging staat bij ons voorop. Om u optimaal te kunnen ondersteunen met een betrouwbare, hoogwaardige service hanteren wij altijd dezelfde werkwijze. Vertrouwen is een belangrijk onderdeel van deze werkwijze. Wij werken uitsluitend met gescreend en gediplomeerd personeel.

Veilig en onbezorgd gasten ontvangen

Weten hoe

Onze medewerkers zijn getraind om op een representatieve manier uw gasten te ontvangen. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar en kunt u samen met uw gasten volop en zorgeloos genieten van het evenement.

Geen ongeregeldheden tijdens het evenement

Weten hoe

Ons uitgangspunt is om ongeregeldheden altijd te voorkomen. Bij een eventuele dreiging hiervan treden onze goed getrainde medewerkers proactief en doortastend op, om escalatie te voorkomen.

Overal wordt rekening mee gehouden

Weten hoe

Moraal beveiliging begint altijd goed voorbereid aan een opdracht. Vooraf wordt de plan van aanpak met de opdrachtgever doorgenomen om niet voor onvoorziene situaties komen te staan.

Alle specialismen

Evenenementen beveiliging

Bij de beveiliging van evenementen spelen steeds verschillende veiligheidsaspecten een rol. Moraal Beveiliging werkt bij voorkeur voor kleinere of middelgrote evenementen, omdat hier onze sterke punten het beste tot hun recht komen.

MEER WETEN

Zakelijke beveiliging

Naast de beveiliging van kantoorgebouwen en bedrijfsterreinen kunt u ons ook inschakelen voor diverse andere zakelijke gelegenheden zoals bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, bedrijfsevenementen, netwerkborrels en chauffeursdiensten.

MEER WETEN

Particuliere beveiliging

Bedrijven zorgen in de regel wel voor hun beveiliging of zijn zich van de noodzaak hiervan bewust. Voor particulieren ligt dit vaak toch nog anders. Een goede inbraakverzekering vergoedt de materiële schade, maar niet de emotionele.

MEER WETEN

Meer weten over de mogelijkheden?

Bel ons

Facturen en personeelszaken

KvK

73023663

ND

5502