Zakelijke beveiliging

Naast de beveiliging van kantoorgebouwen en bedrijfsterreinen kunt u ons ook inschakelen voor diverse andere zakelijke gelegenheden. Zo verzorgen wij ook de beveiliging van bedrijfsfeesten, bedrijfsevenementen, netwerkborrels en kunt u ons inhuren voor chauffeursdiensten.

Winkelbeveiliging

In deze tijd ontkom er je als winkeleigenaar niet aan. Met de maatregelen maakt de overheid het niet makkelijk om je winkel open te houden. De beveiligers van Moraal beveiliging kunnen tijdens openingstijden helpen met het hanteren van de maatregelen. De zorgen of de bezoekers wel de maatregelen hanteren, kan je met een goed gevoel in de handen van de beveiligers leggen, die door Moraal beveiliging worden geleverd. De beveiligers wijzen de bezoekers van de winkel op het voldoende afstand houden en waar nodig het wijzen op het dragen van een mondkapje.

De beveiligers kunnen ook na sluitingstijd uw winkel in de gaten houden en kan je met een gerust gevoel naar huis.

Hotelbeveiliging

Tijdens het inchecken van een gast voor zijn overnachting komt het helaas steeds vaker voor dat er niemand toezicht houdt op de bagage, en deze dan makkelijk gestolen kan worden. Of in de nacht komen er ongenodigde gasten het hotel binnen die voor overlast zorgen. Dit wil je als hotel niet meemaken. De beveiligers van Moraal beveiliging, zullen tijdens drukte in en uitcheck moment toezicht houden in de lobby en de gasten op een vriendelijke en veilige manier helpen waar dat nodig is. De beveiligers zullen ook regelmatig een ronde maken door het hotel en de veiligheid van de gasten en het personeel bewaken.

Vakantieparkbeveiliging

Een vakantiepark waar veel mensen met plezier overnachten of hun vakantie komen vieren, dan wil je niet meemaken dat er huisjes of caravans worden leeggeroofd of vernielingen gedaan worden. Tijdens de nachten en avonden maken de beveiligers van Moraal beveiliging verschillende rondes over het park en zullen verdachte situaties op een correcte manier oplossen. Ook overdag zullen de beveiligers toezicht houden op het park en bij de receptie. De beveiligers kunnen ook ingezet worden voor de eerste hulp incidenten en andere incidenten.

zakelijk-vakantieparkbeveiliging

Objectbeveiliging

Beveiliging van kantoorgebouwen en bedrijfsterreinen is tegenwoordig helaas niet meer alleen in de avond en ’s nachts noodzakelijk. Ook overdag krijgen bedrijven steeds vaker te maken met diefstal of inbraak. Daarom is ook dan professioneel toezicht gewenst. Met objectbeveiliging van Moraal beveiliging is de beveiliging van uw gebouw of terrein in goede handen. Wij dragen daarbij niet alleen zorg voor de beveiliging van het object, maar weten ook wat nodig is bij onveilige situaties en calamiteiten zodat ook de veiligheid van uw personeel is verzekerd.

Chauffeursdiensten

Wij leveren chauffeursdiensten aan bedrijven en personen die graag in eigen auto vervoerd willen worden. Veiligheid, rijvaardigheid, discretie, stiptheid en representativiteit staan bij ons hoog in het vaandel, waardoor wij optimaal rijcomfort en service kunnen bieden. Vraag naar de mogelijkheden voor uw wensen.

Bedrijfsevenementen

Moraal beveiliging heeft ruime ervaring op het gebied van bedrijfsevenementen. Onze beveiligers zijn erop getraind om het visitekaartjete zijn van het evenement zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Alle aandacht moet namelijk uitgaan naar het evenement zelf, waarbij wij er op de achtergrond voor zorgen dat alles op rolletjes verloopt en alle bezoekers veilig kunnen genieten. Bij eventuele calamiteiten treden onze beveiligers vriendelijk maar doortastend op.

Bedrijfsfeesten en netwerkborrels

Ook bij bedrijfsfeesten en netwerkborrels is een juiste balans tussen gastvrijheid en veiligheid heel belangrijk. Moraal beveiliging verzorgt ook hiervoor graag de optimale veiligheid van alle gasten en medewerkers. Wij stemmen van te voren met u af hoe wij deze veiligheid het beste kunnen invullen. Daarbij adviseren wij wat hiervoor de juiste maatregelen zijn. Onze beveiligers treden bij eventuele ongewenste situaties discreet, maar adequaat op en blijven onder alle omstandigheden altijd professioneel als gastheer.

Onze werkwijze

De kwaliteit van beveiliging staat bij ons voorop. Om u optimaal te kunnen ondersteunen met een betrouwbare, hoogwaardige service hanteren wij altijd dezelfde werkwijze. Vertrouwen is een belangrijk onderdeel van deze werkwijze. Wij werken uitsluitend met gescreend en gediplomeerd personeel.

Overzichtelijke procedures

Weten hoe

Bij Moraal beveiliging weet u altijd waar u aan toe bent. Wij nemen vooraf alle procedures, die nodig zijn voor de opdracht, goed met u door. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Geen onverwachte bezoekers

Weten hoe

Door een zorgvuldige toegangscontrole zorgen wij ervoor dat er geen onverwachte bezoekers kunnen verschijnen. Ook bij objecten kunnen wij dit voorkomen door fysieke bewaking. Dit kan is 24 uur per dag en 7 dagen per week mogelijk.

Regelmatige controles

Weten hoe

Door middel van regelmatige controles waarborgen wij de veiligheid van uw gasten, personeel en locatie. Onze medewerkers hebben een getraind oog voor onregelmatigheden en observeren adequaat. Hierbij gaan zij altijd proactief te werk.

Alle specialismen

Evenenementen beveiliging

Bij de beveiliging van evenementen spelen steeds verschillende veiligheidsaspecten een rol. Moraal Beveiliging werkt bij voorkeur voor kleinere of middelgrote evenementen, omdat hier onze sterke punten het beste tot hun recht komen.

MEER WETEN

Zakelijke beveiliging

Naast de beveiliging van kantoorgebouwen en bedrijfsterreinen kunt u ons ook inschakelen voor diverse andere zakelijke gelegenheden zoals bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, bedrijfsevenementen, netwerkborrels en chauffeursdiensten.

MEER WETEN

Particuliere beveiliging

Bedrijven zorgen in de regel wel voor hun beveiliging of zijn zich van de noodzaak hiervan bewust. Voor particulieren ligt dit vaak toch nog anders. Een goede inbraakverzekering vergoedt de materiële schade, maar niet de emotionele.

MEER WETEN

Meer weten over de mogelijkheden?

Bel ons

Facturen en personeelszaken

KvK

73023663

ND

5502