Particuliere beveiliging

Bedrijven zorgen in de regel wel voor hun beveiliging of zijn zich van de noodzaak hiervan bewust. Voor particulieren ligt dit vaak toch nog anders. Zo realiseert men zich niet altijd dat een goede inbraakverzekering weliswaar de materiële schade vergoedt, maar niet de emotionele. Of wanneer er ongenode gasten op je feest verschijnen en een vervelende situatie ontstaat. Dan is het prettig dat alles in goede banen wordt geleid. Moraal beveiliging neemt deze zorg graag uit handen.

Met een gerust gevoel op vakantie?

Het idee dat er iemand in jouw huis is geweest terwijl je op vakantie was of naar een begrafenis of bruiloft geeft je nog lang een zeer onprettig gevoel. Moraal Beveiliging zorgt ervoor dat u met een relaxt gevoel uw huis kunt achterlaten en met een gerust gevoel huiswaarts keert.

Bruiloften

Bij het beveiligen van bruiloften moet u niet alleen denken aan het weren van jaloerse rivalen van het bruidspaar of andere ongenode gasten die op de bruiloft kunnen verschijnen. Ook de beveiliging van het echtelijke huis tijdens de afwezigheid van het bruidspaar behoort tot onze diensten. Dat kan door een beveiliger bij het huis te laten posten, maar ook een surveillance voertuig behoort tot de mogelijkheden. Op die manier kan zelfs de hele straat of buurt worden bewaakt.

Uitvaarten

Net als tijdens een bruiloft kan uw huis ook tijdens een uitvaart worden beveiligd. Het komt namelijk helaas steeds vaker voor dat het inbrekersgildetijdens een uitvaart actief is. Wij verzorgen daarom graag voor, tijdens en na de uitvaart intensieve toezicht en controle. Vanaf het moment van vertrek houden onze medewerkers toezicht en controleren uw huis van zowel binnen als buiten. Alles wordt daarbij uiteraard geheel afgestemd op de wensen van de nabestaanden.

Particuliere feesten

U kunt als particulier ook van onze beveiligingsdiensten gebruik maken voor bijvoorbeeld besloten buurt-, familie- of dansfeesten. Bij deze gelegenheden wilt u zelf natuurlijk ook genieten van het feest en niet bezig zijn met een goed en veilig verloop hiervan. Wij zorgen ervoor dat onze beveilgers op een vriendelijke en discrete wijze zichtbaar zijn, zonder nadrukkelijk aanwezig te zijn. Eventuele ongewenste situaties worden altijd accuraat en doeltreffend afgehandeld, zodat iedereen veilig kan feestvieren.

Onze werkwijze

De kwaliteit van beveiliging staat bij ons voorop. Om u optimaal te kunnen ondersteunen met een betrouwbare, hoogwaardige service hanteren wij altijd dezelfde werkwijze. Vertrouwen is een belangrijk onderdeel van deze werkwijze. Wij werken uitsluitend met gescreend en gediplomeerd personeel.

Overzichtelijke procedures

Weten hoe

Bij Moraal beveiliging weet u altijd waar u aan toe bent. Wij nemen vooraf alle procedures, die nodig zijn voor de opdracht, goed met u door. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Geen onverwachte bezoekers

Weten hoe

Door een zorgvuldige toegangscontrole zorgen wij ervoor dat er geen onverwachte bezoekers kunnen verschijnen. Ook bij objecten kunnen wij dit voorkomen door fysieke bewaking. Dit kan is 24 uur per dag en 7 dagen per week mogelijk.

Regelmatige controles

Weten hoe

Door middel van regelmatige controles waarborgen wij de veiligheid van uw gasten, personeel en locatie. Onze medewerkers hebben een getraind oog voor onregelmatigheden en observeren adequaat. Hierbij gaan zij altijd proactief te werk.

Alle specialismen

Evenenementen beveiliging

Bij de beveiliging van evenementen spelen steeds verschillende veiligheidsaspecten een rol. Moraal Beveiliging werkt bij voorkeur voor kleinere of middelgrote evenementen, omdat hier onze sterke punten het beste tot hun recht komen.

MEER WETEN

Zakelijke beveiliging

Naast de beveiliging van kantoorgebouwen en bedrijfsterreinen kunt u ons ook inschakelen voor diverse andere zakelijke gelegenheden zoals bijvoorbeeld bedrijfsfeesten, bedrijfsevenementen, netwerkborrels en chauffeursdiensten.

MEER WETEN

Particuliere beveiliging

Bedrijven zorgen in de regel wel voor hun beveiliging of zijn zich van de noodzaak hiervan bewust. Voor particulieren ligt dit vaak toch nog anders. Een goede inbraakverzekering vergoedt de materiële schade, maar niet de emotionele.

MEER WETEN

Meer weten over de mogelijkheden?

Bel ons

Facturen en personeelszaken

KvK

73023663

ND

5502